Αρχική Εταιρεία Προϊόντα - Υπηρεσίες Χρήσιμες Συμβουλές Συνεργαζόμενες Εταιρείες Προσφορές Νέα Επικοινωνία
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ιδρύθηκε το 1997 στην Χαλκίδα από τον Χρήστο Αναστασίου και Ελένη Σταμούλου που συνεκτίμησαν ότι η πληρέστερη αναβάθμιση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που υπηρετούσαν επί είκοσι έτη υλοποιείται μέσα από το θεσμό του Μεσίτη Ασφαλίσεων.

Η παγκοσμιοποίηση και ο σκληρός ανταγωνισμός στη διεθνή, πλέον, ασφαλιστική αγορά δημιουργούν ένα περιβάλλον που μόνο ο μεσίτης ασφαλίσεων μπορεί να υπηρετήσει επαρκώς.

Η εταιρία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ λειτουργώντας ως αντιπρόσωπος των ασφαλιζομένων της προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την εξεύρεση της ιδανικότερης λύσης για την κάλυψη των αναγκών τους.

Χωρίς να υπάρχει καμιά δέσμευση ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής ή αντασφαλιστικής επιχείρησης Η εταιρία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ μελετά την αγορά, τους όρους  των συμβολαίων, τα ασφάλιστρα, την φερεγγυότητα των εταιριών και προτείνει στους ασφαλισμένους της τις πλέον ουσιώδεις και πλήρεις επιλογές για την ασφάλισή τους εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων σε περίπτωση επέλευσης κινδύνου μέσα από το τμήμα Διαχείρισης Ζημιών και Διευθέτησης Τελικής Αποζημίωσης που διαθέτει.

Η εταιρία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ υποστηρίζει όλους τους κλάδους ασφάλισης παρέχοντας υπηρεσίες στους κλάδους:

- Αυτοκινήτων
- Σκαφών
- Περιουσίας
- Μεταφορών
- Αστικής Ευθύνης & Τεχνικών Ασφαλίσεων
- Πιστώσεων - Εγγυήσεων
- Ζωής, Υγείας κ.α.

Το γραφείο μας διαθέτει τα προϊόντα είκοσι και πλέον εταιριών εκ των οποίων οι κυριότερες είναι οι:ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, AIG Greece, AXA, ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ, DAS HELLAS, DEMCO,  ΕΘΝΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΜΙΝΕΤΤΑ, EFG EUROLIFE-ACTIVA, EULER-HERMES, GENERALI HELLAS, ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΕΑΖ, INTERAMERICAN AE, INTERASCO, INTERNATIONAL LIFE, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, VICTORIA κ.α.

Η έδρα της επιχείρησης είναι στην οδό Σιώκου 3 , ΤΚ 34100 Χαλκίδα , δίπλα στην πυροσβεστική υπηρεσία της Χαλκίδας Τηλεφωνικό κέντρο 22210 60071.

Σιώκου 3 34100 Xαλκίδα Τηλ.:22210 60071 - 79799 Fax.:22210 79899 e-mail:info@x-anastasiou.gr
Τηλ. Άμεσης Ανάγκης.:6945 871347 e-mail.:x.anastasiou@euromailer.gr

Copyright © 2009 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη